FOTO Oțelul Galați - UTA Arad 1-1 | Dorinel Munteanu și Mircea Rednic au deschis noul sezon cu un rezultat de egalitate!

Otelul Galati Dorinel Munteanu Mircea Rednic UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 20:07
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 20:34

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Oțelul Galați și UTA Arad pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 

Oțelul Galați - UTA Arad 1-1

Final!

Min. 88 Cîrjan ratează o ocazie monumentală, din câțiva metri. Trimite multe peste poartă. 

Min. 76 Incredibil! Cisotti ratează o lovitură de la 11 metri! Paradă excelentă a lui Iacob.

Min. 62 GOOOOOOOL Oțelul Galați! Alexandru Pop restabilește egalitatea cu un șut puternic, la care Iacob nu a avut nicio șansă.

Min. 57 Teles șutează puternic la firul ierbii, dar mingea trece pe lângă poartă. Ocazie bună pentru gălățeni.

Min. 46 Partea a doua începe acum.

Pauză.

Min. 45+5 GOOOOOOOL UTA Arad! Rareș Pop înscrie primul gol al sezonului 2023/24! Fotbalistul reușește să marcheze fantastic de la marginea careului.

Min. 25 Cooper ratează dintr-o poziție favorabilă. Rămâne 0-0.

Min. 23 Mihai primește mingea la mijlocul terenului și șutează de la mare distanță, însă în blocaj. UTA caută să deschidă scorul! Se joacă pe contre.

Min. 2 Alexandru Pop trage puternic, dar pe mijlocul porții. Iacob prinde fără nicio problemă.

Min. 1 Arbitrul fluieră startul meciului.

Meciul începe la ora 18:30


Echipele de start

  • Oțelul Galați: Stoian - Rus, Yabre, Lopez, Zhelev - Pereira, Neagu, Cisotti - Pop, Fatai, Ursu
  • UTA Arad: Iacob - Roganovic, Benga, Markov, Abeid - Carp, Mihai - Pop, Fabry, Dumitrașcu - Cooper

știre inițială

Nou-promovata joacă în meciul de deschidere al noului sezon din Superliga României. Echipa lui Dorinel Munteanu debutează pe teren propriu în duelul cu UTA Arad, care s-a salvat în barajul de promovare/menținere. Oțelul vine după patru remize consecutive obținute în meciuerile amicale disputate în această vară, în timp ce arădenii au bifat două victorii consecutive. 

Oțelul Galați - UTA Arad, LIVE TEXT de la 18:30 

Cele două s-au întâlnit ultima dată în martie 2008, în Liga 1, iar atunci Oțelul s-a impus cu 1-0, după ce câștigase și meciul tur din august 2007 cu 2-1. Ultimul meci câștigat de UTA Arad cu Oțelul a fost în 2003, când se impunea pe teren propriu cu 3-0. Mircea Rednic a făcut „curățenie” la echipă în această perioadă, astfel că mai multe nume noi își vor face apariția. 

Declarațiile lui Mircea Rednic înainte de startul sezonului 

În ceea ce privește obiectivul celor de la UTA Arad pentru noul sezon, Mircea Rednic spune că echipa sa își propune o clasare în primele 8 echipe din Liga 1 și remarcă atmosfera bună din vestiar.

"În momentul de față, eu cred că în primele 8 ne putem clasa. O să zâmbiți, o să ziceți că Rednic iar vă amețește, vă aburește, dar eu știu ce putem să facem împreună. Chiar e altă atmosferă. Acum aud muzică în vestiar. S-a format un grup, ceea ce nu am avut noi anul trecut", a mai spus Rednic.

Ce a spus și Dorinel Munteanu 

„Avem în față o echipă și ea nouă, din punctul meu de vedere, cu un antrenor nou. Chiar dacă Mircea Rednic a preluat echipa de vreo patru-cinci etape înainte ca să se termine campionatul trecut, salvând-o de la retrogradare. În plus, sunt foarte mulți jucători noi veniți care au și ei obiectivele lor. În schimb, obiectivul nostru este foarte clar, acela de a face tot posibilul ca să câștigăm punct sau puncte”, a declarat Dorinel la conferință. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!