Dorinel Munteanu a vorbit despre jucătorul care a dat bir cu fugiții după doar trei zile la Oțelul Galați

daniel celea Dorinel Munteanu Otelul Galati Fotbal intern Dorinel Munteanu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 06 Iulie 2023, 20:03
Data actualizarii: Joi 06 Iulie 2023, 20:06

Oţelul Galaţi şi fundaşul Daniel Celea, venit în aceată vară, au convenit încetarea raporturilor contractuale prin acordul părţilor, după doar trei zile.

Dorinel Munteanu, antrenorul moldovenilor, a dezvăluit cum a fost posibil ca un astfel de lucrus să se întâmple. Potrivit tehnicianului, Celea nu a reușit să se integreze la Oțelul, motiv pentru care a ales să plece.

„Nu s-a întâmplat nimic (n.r. cu Celea). Întrebați-l pe el ce s-a întâmplat. Pentru mine e un capitol încheiat. De când a plecat, nu mai face parte din planurile noastre. Asta a fost dorința lui. Nu s-a integrat”, a spus Dorinel Munteanu.

Nea Salamina Ammochostos a anunțat în urmă cu o zi că a semnat un acord de principiu cu fundașul central român Daniel Celea, în vârstă de 27 de ani.

Celea va semna cu Nea Salamina Ammochostos după ce va face vizita medicală

„Daniel a jucat în campionatul din țara sa natală, iar din 2020 a îmbrăcat culorile AFC Chindia Târgoviște, bifând 78 de meciuri și 2 goluri.

El este așteptat în Cipru în zilele următoare pentru a efectua examenele medicale standard, iar la finalizarea cu succes a acestora contractul va fi activat.

Îi urăm bun venit lui Daniel în marea noastră familie și îi dorim multe succese în tricoul alb-roșu!”, a anunțat gruparea din Famagusta 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!