OFICIAL Oțelul Galați a transferat un portar ucrainean din Bulgaria, cu experiențe în Republica Moldova!

Dorinel Munteanu Maksim Kovalov Otelul Galati Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 11:35
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 11:34

Oțelul Galați continuă să își întărească echipa pentru noul sezon.

Trupa lui Dorinel Munteanu a oficializat transferul portarului ucrainean Maksim Kovalov, care a semnat un contract pe un an. 

Kovalov, în vârstă de 23 de ani, are o înălțime de 1,88 metri și vine de la echipa bulgară Pirin Blagoevgrad, unde a jucat 47 de meciuri în ultimele două sezoane. Anterior, a avut experiențe în Republica Moldova la Zimbru Chișinău și în eșalonul secund din Ucraina.

Maksim Kovalov: "Hai, Oțelul!"

Kovalov a declarat că este încântat de noua sa experiență în România și este pregătit să facă față concurenței pentru postul de portar la Oțelul Galați. 

„România este o experiență nouă pentru mine și mă bucur că am ajuns la Oțelul, una dintre cele mai apreciate echipe din Superligă. Am înțeles că va fi o concurență mare pe postul de portar, însă sunt pregătit să dau tot ce pot pentru a-mi demonstra valoarea. Important este să luăm cât mai puține goluri și implicit să câștigăm cât mai multe meciuri. Hai, Oțelul!”, a declarat Kovalov în comunicatul oficial al clubului.

"Messi din Giulești" s-a transferat la Galați!

Un alt transfer important este cel al lui Marian Drăghiceanu, mijlocașul ofensiv de la CSM Reșița. 

Drăghiceanu, în vârstă de 24 de ani, a fost golgheterul Ligii 2 în sezonul recent încheiat, cu 14 goluri, la egalitate cu Bogdan Chipirliu de la CSA Steaua. La Rapid, era poreclit "Messi din Giulești" și a contribuit la promovarea echipei în Liga 1 la finalul sezonului 2020/2021. După promovare, nu a rămas la Rapid și a semnat cu CSM Reșița, echipă cu care a încheiat recent contractul pentru a se alătura Oțelului Galați.

"Deși și-a prelungit contractul cu clubul nostru, primind o ofertă de la Oțelul Galați, Marian DRĂGHICEANU a beneficiat de acordul clubului pentru un transfer la o echipă din Superligă!

Îți mulțumim pentru tot Drăghi și îți dorim mult succes la noua echipă!", a transmis CSM Reșița, pe Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!