"Otelul e mai buna decat Chelsea!" TU CE CREZI?

Autor: Sport.ro
Joi 02 Octombrie 2008, 16:29
"Otelul e mai buna decat Chelsea!" TU CE CREZI?
Directorul Otelului, Marius Stan, a declarat ca spera intr-o victorie impotriva CFR-ului.

"Duminica rolurile sunt inversate, fata de ce a fost miercuri seara. Noi vom fi CFR iar clujenii Chelsea, privind prin prisma bugetelor si a cotei jucatorilor. Poate parea penibil ca vorbim de o eventuala victorie a noastra atata vreme cat noi am schimbat vreo 40 de jucatori si am cheltuit in total cam un milion de euro, iar ei au dat doar pe Pereira 2,5 milioane. Dar daca ei au putut sa incurce pe Chelsea de ce nu am putea si noi sa incurcam CFR Cluj?

Sper sa-i batem, ca dupa meci lumea sa se intrebe daca Otelul e mai buna decat Chelsea. Singura noastra sansa pentru un rezultat pozitiv este determinare totala, sa alergam de doua ori mai mult decat adversarii. Mi-as dori mult ca jucatorii nostri sa invete ceva din exemplu dat de Radoi, care si-a periclitat cariera pentru echipa. Sa se sacrifice pentru echipa asta, care le-a dat tot ce au realizat pana acum. Precum Radoi la Florenta, sper sa intre Paraschiv duminica.

Cu aceeasi problema medicala a jucat la Constanta si a rezistat tot meciul, poate face acelasi lucru si acum, apoi urmeaza intreruperea campionatului si poate sa faca o pauza mai lunga. Desigur, el este cel mai bun medic in cazul de fata, el singur trebuie sa decida daca poate sau nu juca", spune Stan.

"E clar ca plecam cu sansa a doua insa le-am spus jucatorilor ca la un asfel de meci trebuie sa joace cu zambetul pe buze. Daca vom pierde nu va fi o tragedie, nu se va desfiinta clubul Otelul. E o sansa mare pentru ei sa joace impotriva echipei care a castigat la Roma si a fost egala lui Chelsea.

Ce motivatie mai mare ar putea avea? E clar ca jucatorii lui CFR nu vor fi la fel de montati la meciul cu noi cum au fost la cel cu Chelsea. Sper ca de acest lucru sa putem profita. Sansele sa joace sunt infime. O sa fie foarte greu fara Paraschiv si Bourceanu, ei doi au dus greul in primele etape, sunt si din acelasi compartiment, o sa fie foarte greu sa-i inlocuim", spune Grigoras.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT