"Ori eu, ori el!" Bratu nu s-a mai putut controla la conferinta de presa si a transmis un mesaj categoric catre conducere

"Ori eu, ori el!" Bratu nu s-a mai putut controla la conferinta de presa si a transmis un mesaj categoric catre conducere

Florin Bratu l-a atacat destul de dur pe Dan Nistor la finalul meciului de la Iasi, pierdut de Dinamo cu 0-1. La un moment dat, la conferinta de presa, el a spus "ori eu, ori el!"

Bratu a spus la flash interviul de dupa meci ca nu are un conflict personal cu Nistor, dar ca mijlocasul i-a distrus pe tinerii de la echipa. El a mai spus ca nu se gandeste la demisie, precum si ca Nistor mai are doi ani de contract.

La conferinta de presa, Bratu a cedat, insa. El a spus ferm: "ori eu, ori el".

"Ori eu, ori el. Pentru binele lui Dinamo, vom avea o discutie si vom vedea ce se va intampla.

Cred ca Danciu a gresit cand i-a strans pe baieti cu cateva ore inaintea meciului si le-a spus ca pleaca. Nu am avut timp sa vorbesc cu el.

Vom vedea de maine (n.r azi) ce decizii se vor lua. Eu sunt un luptator.

Eu nu m-am certat cu Nistor, eu am spus niste lucruri care trebuiau spuse despre un jucator care pretinde ca este capitanul lui Dinamo", a spus Florin Bratu la conferinta de presa de dupa Poli Iasi 1-0 Dinamo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies