Omul record in Stefan cel Mare! Danciulescu a vandut de 8 ori mai multe bilete decat Florentin Petre si Bratu la un loc :)

Autor: Sport.ro
Vineri 10 Aprilie 2015, 15:52

Astazi a fost randul lui Danciulescu la casele de bilete din Stefan cel Mare. Se apropie derby-ul, asa ca vanzarile au inceput sa creasca

Dupa o zi in care vanzarile au mers neasteptat de prost la casele de bilete, Ionel Danciulescu a reusit astazi sa "miste" ceva.

Danciulescu, omul record al lui Dinamo, a vandut de opt ori mai multe bilete decat Bratu si Florentin Petre la un loc. Adica... 16 :)


Cate bilete au vandut...
Florin Bratu - 0
Florentin Petre - 2
Ionel Danciulescu - 16


In acest ritm, sunt sanse mari ca atmosfera de la Dinamo - Rapid, meci care se va disputa sambata seara pe National Arena, sa nu difere foarte mult de peisajul de la Steaua - Petrolul. Aseara, doar 1500 de oameni au asistat la cel mai atractiv meci al etapei 25.

Ionel Danciulescu: "Rapid - Dinamo este un derby, va fi mereu, pentru ca este un meci intre doua nume mari, doua branduri. Au si ei problemele lor, le avem si noi pe ale noastre. Eu sper ca maine sa ne ridicam la nivelul unui derby intre Dinamo si Rapid. De la Rapid il admir foarte tare pe Sapunaru, pentru ca la meciul cu ASA, chiar daca a venit dupa patru saptamani in care n-a jucat, a facut totul ca sa castige. Rapid mai are jucatori emblematici, dar si noi ii avem pe Marius Niculae si pe Alexe, jucatori crescuti in spiritul lui Dinamo."

Galeria Rapidului a primit 1000 de bilete la derby-ul cu Dinamo.

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies