Probabil cel mai scurt meci din istoria fotbalului! S-au jucat doar 18 secunde si s-a fluierat finalul! VIDEO

Probabil cel mai scurt meci din istoria fotbalului! S-au jucat doar 18 secunde si s-a fluierat finalul! VIDEO

UEFA a decis sa se rejoace ultimele secunde dintr-un meci controversat.

Duelul dintre nationalele Angliei si Norvegiei la fete la Under 19 s-a incheiat intr-un mod controversat. Primul meci disputat s-a incheiat cu 2-1 pentru Norvegia, insa UEFA a decis ca arbitrul a gresit si a ordonat rejucarea ultimei faze.

Anglia a primit un penalty in minutul 96 al primului meci. Leah Williams a reusit sa marcheze insa arbitrul, Marija Kurtes, a anulat reusita deoarece un jucator al Angliei intrase in careu. In loc sa decida ca executia sa fie executata inca odata, Kurtes le-a oferit mingea norvegiencelor iar meciul s-a incheiat 2-1 pentru acestea.

Conform regulamentului, arbitrul din Germania ar fi trebuit sa decida reexecutarea penalty-ului. Decizia era una cruciala deoarece Norvegia si Anglia se aflau la egalitate de puncte inaintea meciului, Anglia avand insa un golaveraj mult mai bun.

Astfel, joi seara, cele doua echipe au intrat pe teren doar pentru executarea penalty-ului. Jucatoarea engleza a transformat iar Anglia a reusit calificarea! Doar 18 secunde de joc efectiv au avut loc.

Decizia UEFA este una surprinzatoare in conditiile in care, in 2005, FIFA a decis rejucarea intregului meci cand a avut de-a face cu o situatie similara intr-un meci dintre Uzbekistan si Bahrain din primul tur al play-off-ului de calificare pentru Campionatul Mondial din 2006.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies