Lorena Balaci Adrian Mititelu Jr. Superliga

Lorena Balaci, atac îndreptat spre Adrian Mititelu Jr.: ”Mi se pare josnic”

Universitatea Craiova s-a impus în derbyul cu FCU Craiova, 2-0. dar meciul a continuat și în afara terenului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 08:12
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 08:25

Gică Craioveanu a dat lovitura de deschidere a debryului, fiind ulterior huiduit de suporterii FCU Craiova. Adrian Mititelu a avut o reacție dură la adresa fostului fotbalist care și-a serbat aniversarea cu ocazia meciului de luni seara.

„La mulți ani, Gică Craioveanu! Am văzut că a dat lovitura de începere și că a împlinit 54 de ani, spre surprinderea mea. După aspectul fizic îl încadram undeva între 65 și 70 de ani. Alcoolul dăunează grav sănătății, dar și aspectului fizic, se pare”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

Lorena Balaci, atac la Mititelu jr.

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci, fosta soție a lui Eugen Trică și mama lui Anas Trică, a comentat afirmațiile lui Mititelu jr., fiind de părere că acesta nu este în măsură să îl critice pe Craioveanu.

Orice s-ar spune, acest om este o legendă. Eu pe Gică Craioveanu îl cunosc de 30 de ani. A dormit la noi acasă, a fost ca și copilul lui tata. Deci Gică a fost copilul lui tata. La Severin, a dormit jumătate de an cu tata în casă. Suntem prieteni de atâta timp, că nu mai știu dacă suntem prieteni sau suntem rude.

Nu ai dreptul! Oricum te-ai numi, oricine ai fi și oricâți bani ai avea în buzunar, nu ai dreptul să judeci un om care a dat totul pentru Oltenia și pentru toată România. Nu ai voie să îl critici. Cu atât mai josnic să îl judeci după felul în care arată și nu ne punem niciodată în papucii lor. Mi se pare josnic.

Nu vreau să-mi aduc aminte că din familia respectivă a fost unul care l-a criticat și pe tata la un mod tras la xerox cum l-a criticat pe Gică. Adrian Mititelu a spus așa: «Balaci este o umbră, un bețiv» și așa mai departe. După 12 ani, iată că recidivează și Juniorul exact în același mod. Și de ziua lui!

Eu vreau să îi transmit lui Gică să fie mândru. El este primul care m-a sunat după golul lui Atanas. A plâns trei minute la telefon! N-am putut să mă înțeleg cu el. Evident, am început să plâng și eu! Este cel mai sensibil om pe care l-am cunoscut în viața asta și un om atât de bun.

Are un caracter foarte frumos și să vii și să-l jignești și să îl înjuri de ziua lui… Păi ce-ai făcut tu să îl înjuri pe Gică Craioveanu? Cum ți-ai câștigat acest drept? Asta l-aș întreba. Nu ne-am câștigat dreptul să ne ponegrim legendele la Revoluție! Îl faci pe Balaci în toate felurile, după care la câțiva ani vii și îi prezinți omagiile la înmormântare. Pe bune?! Păi la ce mai faci asta?”, a spus fiica lui Balaci.

Lorena Balaci despre Stoican

Lorena Balaci a comentat și situația dintre tatăl său și Flavius Stoican. Cel din urmă a avut o relație foarte bună cu ”Minunea blondă”, însă în timp lucrurile s-au deteriorat, iar prietenia dintre ei a dispărut.

Vrei să-ți spun ceva? Jos pălăria în fața lui Stoican! N-a venit! A petrecut cu lăutari, treaba lui, așa s-a simțit el bine, relațiile erau deja întrerupte între el și tata. Nu a venit la înmormântare să pară un fariseu!

Dar să vii să-l înjuri și să îl jignești și apoi să îți prezinți omagiile? De mare ipocrizie! Nici nu s-a răcit pe bine și m-a luat și pe mine la câteva înjurături. Dacă îl apreciezi pe un om nu ai cum să îi înjuri copilul! Eu mă simt bine că am fost înjurată și am fost pusă pe același loc cu om precum Gică Craiova”, a spus Lorena Balaci, pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!