VIDEO EXCLUSIV Oficialii lui FCU cer schimbarea modului în care se fac delegările arbitrilor! Nemulțumirile oltenilor

FCU Craiova a capitulat luni seară, pe terenul lui Farul Constanța, scor 3-2, în etapa a 22-a din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 11:15
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 11:36

Oaspeții au fost dezavantajați de „centralul” partidei, Ionuț Coza, care nu a acordat lovitură de la 11 metri Sekou Sidibe a fost agăţat în careu de portarul Marian Aioani, în minutul 79 al meciului.

Marcel Pușcaș, directorul general al FC U Craiova, a explicat de ce clubul său a cerut recuzarea arbitrului în ziua meciului.

„Suntem mulțumiți de repriza a doua. Cred că a fost cea mai bună prestație de la începutul sezonului. Îi felicit pe jucători pentru că au avut puterea să revină, asta înseamnă că echipa are forță, dă dovadă de o bună atitudine. 

Am dominat la toate capitolele, potrivit statisticilor și asta nu e puțin lucru într-un meci cu Farul.

Din păcate negativ este faptul cum se arbitrează în Liga 1. Acest arbitru, Ionuț Coza, a fost recuzat, însă am aflat foarte târziu de delegarea lui.

Acest arbitru ne-a dezavantajat și în Liga 2, cu Petrolul, dar și în meciul tur cu Farul Constanța, scor final 1-1. Am luat legătura și cu observatorul partidei și m-a asigurat că vorbește cu arbitrul și că va fi totul în regulă. Am luat legătura cu înalți prelați din Federație care m-au asigurat că totul va fi ok. Și tot acest înalt prelat m-a asigurat că va lua legătura cu Vassaras pentru a nu mai delega aceiași arbitri atât la meciul tur, cât și retur al unor echipe”, a spus Marcel Pușcaș, la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCU Craiova ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu 19 puncte după 22 de etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies