Hermannstadt Liga 1 ruben albes Superliga OFICIAL! Ruben Albes nu mai este antrenorul lui Hermannstadt! Mesajul transmis de club

OFICIAL! Ruben Albes nu mai este antrenorul lui Hermannstadt! Mesajul transmis de club

Hermannstadt este in cautare de un nou antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 15:08
Data actualizarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 15:35

Asa cum www.sport.ro a anuntat in exclusivitate, antrenorul spaniol s-a reziliat contractul cu echipa de pe locul 14 din Liga 1.

Acum, stirea a fost anuntata oficial de clubul din Sibiu prin intermediul paginii de Facebook.

Alaturi de Albes, si-au reziliat contractele si colaboratorii sai, Ivan Cabezudo si Toni Madrigal.

"A.F.C.Hermannstadt si tehnicianul spaniol Ruben Albes, impreuna cu staff-ul sau - Ivan Cabezudo & Toni Madrigal- au ajuns astazi la o intelegere de comun acord in privinta rezilierii intelegerilor contractuale. 

Ruben Albes a preluat-o pe FCH in luna iunie a anului trecut si a obtinut 5 victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri in play-out-ul Ligii 1. 

Dupa aceasta serie, A.F.C.Hermannstadt a incheiat sezonul 2019-2020 pe locul 8 in clasament. In sezonul actual, 2020-2021, cu Ruben Albes in calitate de principal, FCH a inregistrat 3 victorii, 6 rezultate de egalitate si 7 infrangeri. 

Conducerea A.F.C.Hermannstadt ii transmite si pe aceasta cale domnului Ruben Albes si staffului sau – Ivan Cabezudo, antrenor secund, Toni Madrigal, preparator fizic - multumiri pentru toata activitatea depusa in sprijinul echipei! 

Vom reveni cu informatii despre noul antrenor principal si noua componenta staffului",se arata in comunicatul transmis de clubul sibian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!