Dinamo Petar Gluhakovic Superliga Petar Gluhakovic

OFICIAL! Dinamo și-a prezentat noul transfer

Dinamo București a reușit un transfer important.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:16
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:17

Petar Gluhakovic, fost la Lokomotiv Zagreb, a semnat un contract cu penultima echipă din clasament. Fundașul austriac are peste 45 de selecții în naționalele de juniori ale Austriei, însă nu a avoluat la prima reprezentativă.

”Fundașul austriac Petar Gluhakovic, ultima oară la clubul croat Lokomotiva Zagreb, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan.

Născut pe 25 martie 1996, Petar Gluhakovic și-a început cariera la Austria Viena și a mai evoluat pentru echipa secundă a clubului din capitala Austriei, apoi la St. Polten, iar în urmă cu două sezoane, în vara anului 2019, a făcut pasul în prima ligă a Croației, la Lokomotiva Zagreb.

Fundaș lateral de picior drept, Petar Gluhakovic a adunat 47 de selecții pentru loturile naționale ale Austriei, de la U17 la U21: 

Austria U17 (23), Austria U18 (1), Austria U19 (9) și Austria U21 (14). 

5 meciuri a jucat Petar Gluhakovic, sezonul trecut, pentru Lokomotiva Zagreb, în prima divizie a campionatului din Croația. 

26 este numărul oficial de joc al lui Petar Gluhakovic la Dinamo București.

3 partide în grupele Europa League a evoluat Petar Gluhakovic pentru Austria Viena în toamna anului 2017, două cu AC Milan și una împotriva croaților de la Rijeka”, se arată în comunicatul postat de Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!