Ciprian Tătărușanu nu regretă că s-a retras din echipa națională: „Am luat cea mai bună decizie!”

Ciprian Tatarusanu AC Milan Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:05
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:09

Retras de un an de zile din echipa națională a României, Ciprian Tătărușanu (35 de ani) susține că nu regretă decizia luată.

În urmă cu un an de zile fără o zi, Ciprian Tătărușanu lua decizia de a se retrage de la echipa națională, după egalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, din Liga Națiunilor, disputat pe 18 noiembrie 2020.

Goalkeeperul cu 73 de selecții la echipa națională traversează o perioadă extrem de bună la echipa sa de club, AC Milan. Intrat în poartă după accidentarea lui Mike Maignan (26 de ani), „Tătă” a avut evoluții foarte bune în poarta Milanului, reușind chiar să apere o lovitură de la 11 în ”Derby della Madonnina”, despre care spune că e cea mai frumoastă paradă pe care a avut-o în carieră.

Situația bună la echipa de club l-a făcut, probabil, pe Ciprian Tătărușanu să nu regrete retragerea de la echipa națională, care tocmai a ratat încă o calificare la un turneu final.

„Am simțit că timpul mi s-a terminat, cred că am luat cea mai bună decizie, nu regret. M-a sunat antrenorul, am vorbit, dar sunt o persoană care nu se întoarce niciodată când ia o decizie”, a spus Ciprian Tătărușanu, pentru Corriere dello Sport.

Tătărușanu a debutat în tricoul naționalei pe 17 noiembrie 2010, într-un meci cu Italia (1-1), în perioada în care pe banca naționalei se afla Răzvan Lucescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!