Ciprian Tatarusanu AC Milan Echipa Nationala Nationala

Ciprian Tătărușanu nu regretă că s-a retras din echipa națională: „Am luat cea mai bună decizie!”

Retras de un an de zile din echipa națională a României, Ciprian Tătărușanu (35 de ani) susține că nu regretă decizia luată.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:05
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:09

În urmă cu un an de zile fără o zi, Ciprian Tătărușanu lua decizia de a se retrage de la echipa națională, după egalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, din Liga Națiunilor, disputat pe 18 noiembrie 2020.

Goalkeeperul cu 73 de selecții la echipa națională traversează o perioadă extrem de bună la echipa sa de club, AC Milan. Intrat în poartă după accidentarea lui Mike Maignan (26 de ani), „Tătă” a avut evoluții foarte bune în poarta Milanului, reușind chiar să apere o lovitură de la 11 în ”Derby della Madonnina”, despre care spune că e cea mai frumoastă paradă pe care a avut-o în carieră.

Situația bună la echipa de club l-a făcut, probabil, pe Ciprian Tătărușanu să nu regrete retragerea de la echipa națională, care tocmai a ratat încă o calificare la un turneu final.

„Am simțit că timpul mi s-a terminat, cred că am luat cea mai bună decizie, nu regret. M-a sunat antrenorul, am vorbit, dar sunt o persoană care nu se întoarce niciodată când ia o decizie”, a spus Ciprian Tătărușanu, pentru Corriere dello Sport.

Tătărușanu a debutat în tricoul naționalei pe 17 noiembrie 2010, într-un meci cu Italia (1-1), în perioada în care pe banca naționalei se afla Răzvan Lucescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies