Reghe NU ii mai vede pe 'caini': "New Dinamo, New nu-stiu-ce! Nu ne putem compara!" Cum a fost 'antrenor la Dinamo' :)

► Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr - Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Reghecampf a inceput deja duelul cu Dinamo, rivala istorica din campionat. In ultimii ani s-a facut o diferenta intre cele doua cluburi: Steaua a luat campionatul, iar in acest an este din nou favorita, in timp ce la Dinamo s-a schimbat actionariatul si s-a inceput reconstructia - clubul este acum pe locul cinci in clasament.

"Trebuie sa ne vedem lungul nasului. Lotul de jucatori pe care il avem noi la Steaua, ne face sa nu ne putem compara cu Dinamo in acest moment", au fost primele cuvinte ale lui Reghecampf la Sport.ro. Apoi a scapat un moment amuzat :)

"Eu stiu ca de cand antrenez Dinamo stiu ca de fiecare data Steaua a iesit castigatoare de pe teren dupa meciul direct. Trebuie sa fie si o limita, nu poti sa iesi cu declaratii pompoase, pentru ca Dinamo nu reprezinta nimic fata de ceea ce reprezinta Steaua. Ce am realizat noi pe plan international si ce au realizat ei!

Dinamo, New Dinamo, New nu-stiu-ce... in momentul de fata nu se poate face o comparatie intre ei si Steaua. Asta nu trebuie sa deranjeze pe cineva, asta e realitatea. Singurele echipe cu care ne batem noi la titlu sunt doar doua: Astra si Petrolul. Atat", a spus Reghecampf la Ora Exacta, la Sport.ro.

Steaua si Dinamo se dueleaza pentru prima data in 2014 pe data de 1 martie, in campionat.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies