OFICIAL | CSU Craiova a devenit Universitatea Craiova! Ce a hotarat astazi FRF! Alte doua echipe si-au schimbat denumirea

OFICIAL | CSU Craiova a devenit Universitatea Craiova! Ce a hotarat astazi FRF! Alte doua echipe si-au schimbat denumirea

CSU Craiova se va numi Universitatea Craiova.

Comeitetul executiv al FRF a aprobat astazi cu unanimitate de voturi solicitarea echipei din Liga 1, CSU Craiova de a folosi in competitii denumirea Universitatea Craiova, cu mentiunea ca in situatia in care apare o hotarare judecatoreasca care sa anuleze marca, sa suspende sau sa limiteze dreptul de utilizare a marcii respective sau sa anuleze contractul de utilizare a marcii, clubul solicitant sa revina de indata la participarea in competitii sub denumirea acestuia astfel cum este aceasta inscrisa in evidentele Registrului Comertului.

Craiova a depus inca din 11 iunie o cerere la FRF pentru a deveni Universitatea Craiova, dar decizia a fost amanata pe motiv ca forul de la Casa Fotbalului nu avea un aviz din partea LPF.

Alte doua echipe si-au schimbat denumirea


Fotbal Club R Bucuresti SA isi schimba denumirea in Fotbal Club Rapid 1923 SA, iar Clubul Sportiv Municipal Scolar Resita se va numi Clubul Sportiv Muncitoresc Resita.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies