Nationala

Oferta milionara primita de Mirel Radoi, dezvaluita din interiorul FRF: "E comparabila cu ce a semnat Razvan Lucescu"

Mirel Radoi (38 de ani) a condus Romania U21 pana in semifinalele Campionatului European de tineret. Romania a invins Croatia si Anglia la EURO, a facut egal cu Franta si a pierdut contra Germaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2019, 21:33
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2019, 21:38

Mirel Radoi, selectionerul Romaniei U21, este decis sa mearga la Jocurile Olimpice de la Tokyo in 2020. El nu vrea sa plece de pe banca reprezentativei de tineret, chiar daca a primit o oferta de milioane. Un oficial al FRF l-a dat de gol pe selectioner.

Potrivit lui Andrei Vochin, consilier al presedintelui FRF Razvan Burleanu, Radoi a fost dorit in zona araba.

Radoi a refuzat oferta primita inainte de EURO.

"Inainte de Campionatul European a raspuns pentru a doua sau a treia oara la fel, spunand ca nu va pleca de la echipa nationala la sfarsitul acestui campionat, ci va prelua noua generatie, care are startul preliminariilor in septembrie. A ales sa continue cu aceasta echipa nationala de tineret pana la sfarsitul campaniei viitoare, dupa care se va orienta probabil catre o alta echipa.

In momentul in care el a semnat contractul, a semnat pana in 2020, adica pana la sfarsitul urmatoarei campanii. A avut o oferta serioasa din zona araba, ceva comparabil cu ce a avut acum Razvan Lucescu, dar el a refuzat-o", a spus Andrei Vochin la Telekom.

CITESTE SI

Modifică setările cookies