Octavian Popescu FCSB Gigi Becali Superliga

Octavian Popescu, recunoscător pentru încrederea acordată de Gigi Becali: "Dacă eram eu antrenor, nu mă foloseam"

Octavian Popescu a avut un final de an destul de complicat, evoluțiile de la începutul acestui sezon fiind sub așteptări. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 20:37
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 20:57

Octavian Popescu și-a revenit din punct de vedere fotbalistic de când FCSB a fost preluată de Mihai Pintilii, antrenor care în prezent e ajutat de Leonard Strizu, un apropiat al lui Gigi Becali. 

La un moment dat, jucătorul de la vicecampioana României intrase în dizgrațiile patronului de la vicecampioana României, declarând că nu "valoarează nici doi lei"

După revenirea de formă din ultimele săptămâni, Gigi Becali a trecut iar la sentimente mai bune față de "perla" sa, iar acum Octavian Popescu este titular incontestabil. 

"A contat foarte mult că a achitat suma, dar a contat foarte mult că m-a folosit în continuare. Cu toate că am avut o perioadă mai proastă, tot mă folosea, tot mă băga să joc.   

(n.r. dacă erai tu antrenor...) Dacă eram eu, nu îl foloseam. Mă scoteam, dar a avut foarte mare încredere în mine", a declarat Octavian Popescu la Orange Sport

  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră lui Popescu înțelegerea cu FCSB
  • 4 milioane de euro e cota lui Tavi Popescu 

Octavian Popescu a jucat 105 meciuri pentru FCSB în toate competițiile. A marcat 16 goluri și a reușit 18 pase decisive. Născut în Nucet, fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost transferat de FCSB de la Universitatea Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!