Florin Vulturar FCSB Gigi Becali transfer fcsb Superliga Gigi Becali, patron FCSB

"O să zic și numele". Brazilianul dorit de FCSB a cerut un salariu de 30.000 de euro 

FCSB plănuiește să își întărească lotul în fereastra de mercato din iarnă, Gigi Becali fiind dispus să facă orice pentru a câștiga titlul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 18:48
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 18:53

La sfârșitul lunii septembrie, Florin Vulturar a anunțat că urmărește un mijlocaș ofensiv brazilian, care este "mult peste nivelul Ligii 1". 

"Am urmărit un brazilian foarte interesant, am vorbit de el. E un mijlocaș ofensiv. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el. E un jucător mult peste nivelul Ligii I. 

Jucătorul brazilian este jucător de primă ligă, acum nu de la primele 6-7 echipe, undeva pe la echipele din mijloc. Poți să te atingi, poți să aduci cu procente, multe variante pe are noi le știm", declara impresarul la momentul respectiv.

Ce s-a întâmplat cu jucătorul brazilian

FCSB a fost interesată de serviciile fotbalistului, însă formația la care evoluează a cerut o sumă foarte mare. 

"Pista cu brazilianul a picat pentru că era o sumă destul de mare. Au cerut 3 milioane de euro pentru el. Nu vreau să dau nume, dar era din prima ligă braziliană.

Au cerut 3 milioane pentru el, și nu erau de la o echipă foarte importantă; era o echipă de la mijlocul clasamentului. Jucătorul voia și el în jur de 30.000 de euro salariu. Este un jucător interesant, eu zic că cel târziu în vară o să ajungă în Europa. Când ajunge, cu siguranță o să zic și numele", a explicat Florin Vulturar, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!