Herea la Steaua? "O echipa de top din Liga I l-a ofertat pe Herea!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Decembrie 2008, 18:13
Neintelegerile din conducerea Rapidului ii ating si pe impresari, care se lupta sa gaseasca o echipa jucatorilor pe care ii au sub contract. In aceasta situatie se afla si Ana Maria Prodan,  care a aflat suma pe care clubul o doreste, in urma unui eventual transfer al lui Herea.

Ana Maria Prodan spune ca Grigore Sichitiu i-a avansat prima suma in urma unui eventual transfer al lui Ovidiu Herea. Este vorba de 1 milion de euro plus TVA. Toate bune si frumoase, insa patronul George Copos spune ca nu este de acord.

"Exista o oferta din Liga I, dar nu am apucat sa vorbim cu nimeni de la Rapid. Am vorbit cu domnul Copos, care mi –a zis ca sa incerc la altcineva. Am dat de domnul Sichitiu care mi-a spus un pret pentru Herea, iar apoi am vorbit din nou cu domnul Copos si i-am spus de acest pret si a spus ca nu e de acord. O sa vedem la anul. Noi avem oferte, dar nu exista vanzatorul. Taher este plecat in Iordania si nu putem sa dam de domnia sa. Herea are oferta de la o echipa de top din Liga I. El nu are de ce sa stie despre aceste oferte. Nu are rost sa il zapacim cu toate aceste neintelegeri. Daca gasim o echipa si totul este ok, putem sa il punem in tema si pe el. El poate la fel de bine sa ramana si la Rapid, daca nu gasim alta echipa", a spus Ana Maria Prodan.

"Deocamdata nu ma gandesc la fotbal. Sunt in vacanta si vreau sa ma linistesc. A fost criza, dar s-au gasit bani de vacanta, la Rapid. Eu nu stiu nimic despre oferte si nu stiu daca sunt pregatit sa plec de la Rapid. Sunt jucator profesionist si pot sa joc la o echipa de top din Liga I. Imi pare rau ca pana acum nu am fost folosit pe postul pe care dau cel mai bine randament. Sper ca din retur sa joc in centru", a spus Ovidiu Herea.

Avion TAROM, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Ce se întâmplă cu pasagerii
BRAT