Mihai Stoica FCSB Liga 1 Liga 1

„E singura echipă care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1!” Mesajul lui Mihai Stoica înainte de startul unui nou sezon 

Liga 1 ia startul pe 15 iulie, iar echipele și-au aflat adversarele din primele etape după tragerea la sorți ce a avut loc vineri după-amiază. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 17:12
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 17:16

Sezonul acesta din Liga 1 va fi primul ce va avea parte de arbitraj video, fiind unul mult așteptat. FCSB va juca pe teren propriu cu nou-promovata Universitatea Cluj în ceea ce se vrea a fi un start în forță astfel încât să reușească în acest sezon să cucerească titlul. 

„E singura echipă care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1!” Mesajul lui Mihai Stoica înainte de startul unui nou sezon 

Mihai Stoica a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își amintește de primele sale momente petrecute la gruparea roș-albastră, aventura sa începând chiar pe 1 iulie, în urmă cu mai bine de 20 de ani. 

Managerul general al vicecampioanei României și-a exprimat recunoștința față de suporterii din Peluza Nord, care au revenit alături de echipă, punctând și faptul că echipa condusă de Gigi Becali este singura care a evoluat neîntrerupt în Liga 1 în ultimii 20 de ani. 

„În 1 iulie 2002 începeam cu mari emoții capitolul 2. Primul însemnase peste 10 ani de Liga 1 la Galați. Adică acolo unde vom merge peste o săptămână.

2 ani la “și alții”, după care… Zenga-grupe-Valencia-titlul 1-Protasov-Oli-semifinala-titlul 2-grupe UCL după 10 ani-plecare-întoarcere-Reghe-Ajax-alte titluri-iar grupe UCL-multe primăveri europene-plecare-reîntoarcere-(prea) multe locuri 2 etc

Acum, vorba lui Dumas, după 20 ani, știu că suntem una dintre puținele echipe cu 20 participări consecutive în competițiile europene și mai știu că FCSB e Steaua, pentru că această echipă este singura care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1 de la înființare și pentru că Peluza Nord Steaua Oficial este din nou lângă noi”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Modifică setările cookies