VIDEO "Nu se va mulțumi cu puțin". Ilie Dumitrescu a comentat situația lui Dan Șucu, după eliminarea Rapidului din Cupă

Ilie Dumitrescu dan sucu Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2023, 20:06
Data actualizarii: Joi 07 Decembrie 2023, 20:21

Rapid a remizat pe teren propriu, scor 0-0 împotriva celor de la CFR Cluj, în etapa a 3-a din cadrul grupelor Cupei României.

Giuleștenii aveau nevoie de o victorie împotriva fostei campioane pentru a-și asigura locul în fazele eliminatorii ale competiției, dar acest lucru nu s-a întâmplat. 

CFR Cluj și U Cluj s-au calificat, în timp ce Rapid a părăsit Cupa României, chiar dacă avea ca obiectiv câștigarea trofeului.

Comentariul lui Ilie Dumitrescu despre situația de la Rapid

Fostul internațional român a declarat că absența lui Rrahmani și a lui Petrila contează foarte mult, adăugând că este convins că Dan Șucu va face investițiile necesare la echipă. 

"A fost un meci intens, cu ritm, ocazii importante, situații de gol. E o perioadă puțin mai complicată la Rapid în acest moment, lipsesc jucători importanți, ai nevoie de un 9 autentic. 

În momentul în care au ieșit acești jucători, jocul a început să sufere, mai ales pe faza ofensivă. Trece printr-un moment delicat din cauza lipsei de efectiv, dar să nu uităm că echipa a arătat foarte bine cu Bergodi. 

Din declarațiile domnului Șucu am văzut că... vorbim de un om care a făcut performanță în afaceri, își dorește foarte mult să reușească, sunt sigură că va investi, nu se va mulțumi cu puțin, sunt sigur că va investi", a declarat Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment. 

Dan Șucu anunță transferui la Rapid, după eliminarea din Cupa României

"Dragi Rapidiști,

Știm că sunteți dezamăgiți. Ratarea unui obiectiv, oricare ar fi acela, nu este un lucru cu care suntem obișnuiți și nici nu vrem sa ne obișnuim.

Pentru Victor și pentru mine, ca acționari, dezamăgirea se transformă automat în frustrare, știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar, rezultatele fiind încă neconcludente.

Da, considerăm că Rapid este, în mod cert, mai matur anul acesta decât în anul anterior, dar nu suficient de puternic! Încă nu este la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm și la o altă echipă de tradiție din București, cu un număr mare de susținători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării.

De aceea, nu vom lasă frustrarea sa ne împiedice să alocăm bani în continuare, ba chiar ne convinge să investim mai mult și mai rapid.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat.

Suntem hotărâți să avem și să păstram sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă! Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion, nu are ce căuta alături de noi! 

Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

Lor li se vor alătura, începând cu luna Ianuarie 2024, și băieții noștri valoroși care acum, din nefericire, sunt accidentați.

Până atunci însă, mai sunt trei etape de campionat și ne așteptăm ca fotbaliștii noștri care intră în teren să înțeleagă dezamăgirea pe care ne-au produs-o și să joace la nivelul la care au jucat împotriva FCSB-ului.

Nouă, ca și fani, ne ramâne plăcerea de a-i susține, de a-i încuraja și de a-i împinge spre victorie.

Cu mulțumiri,

Dan Șucu", se arată pe rețelele de socializare are giuleștenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!