"Nu se pricepe la fotbal, ar trebui sa lase pe altii!" Gigi Becali, criticat si el dupa infrangerea cu Astra

Gigi Becali si-a criticat dur propria echipa dupa prima infrangere a sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iulie 2018, 11:40
Data actualizarii: Duminica 22 Iulie 2018, 12:11

Fostul presedinte de la LPF, Mitica Dragomir, a criticat dur jocul vicecampioanei Romaniei, FCSB, de la infrangerea cu Astra, dar si pe Gigi Becali pentru ca se implica la echipa. Dragomir l-a remarcat insa pe Morutan.

"N-am vazut nimic decat un singur fotbalist care va fi titular in nationala daca se va avea grija de el, de Morutan. Parerea mea este ca nu sunt multi fotbalisti care au ruperi de ritm ca el si inteligenta de joc. Este cel mai talentat tanar in acest moment din tara.

Daca ar fi pe mana unui profesionist, ce fotbalist ar putea scoate din el. Sa-i mareasca un pic capacitatea de efort. El stie foarte bine cu mingea, trebuie sa-l dea pe mana unui profesor de atletism sa-si coordoneze bine miscarile, daca se intampla asta va ajunge mare. Si sa invete dea cu capul. Astra a jucat foarte bine, si-a depasit limitele. Capitanul lor este tare de tot.

Eu n-am vazut niciun sistem, decat un fotbalist de 37 de ani care a fost cel mai bun de pe teren (Teixeira). Restul n-ai ce sa vezi, parca erau hipnotizati. Poate este tensiunea prea mare la Steaua.

Schimbarea de ieri a lui Nedelcu mi s-a parut o parodie. E cel mai bun de pe teren si il scoti? A dat cineva ordin, a facut ceva? Un rahat (cu schimbarea sistemului) ei nici nu inteleg despre ce este vorba. Parerea mea este ca ar trebui sa lase pe altii care se pricep la activitatea asta. El stie sa faca bani, nu sa faca echipe. Echipele se fac greu" a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Modifică setările cookies