Gigi Becali Gica Hagi Viitorul Superliga

"Nu raspunzi la SMS, eu iti scriu atat de des!" :) Becali se roaga de Hagi sa ii dea un jucator inainte de meciul cu Plzen: cati bani ofera

Becali s-a dus azi la mare si poate merge peste Hagi la Constanta. Vrea impacare si un jucator din echipa Viitorului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2017, 15:20
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2017, 15:35

Hagi nu i-a mai raspuns la telefon lui Becali de la demararea procesului la TAS si nu a bagat in seama mesajul de felicitare trimis ieri de patronul Stelei.

Becali a iesit cel mai sifonat din rafuiala de la Lausanne - a pierdut peste 100.000 de euro cu avocatii si, mai important, si-a stricat din nou relatia cu Hagi.

Becali incearca sa faca un transfer "de impacare", dar Hagi il ignora complet. Astazi, Gigi Becali a spus ca il vrea neaparat pe Kevin Boli, si e dispus sa plateasca 500.000 de euro, dar Hagi nu ii raspunde la telefon.

Fundasul central francez a intrat in ultimul an de contract, astfel ca Hagi l-ar pierde gratis la finalul sezonului daca nu il vinde acum.

Cu doua zile inainte de primul meci din noul sezon de Liga I, Steaua nu si-a rezolvat inca problema fundasului central. Dica are doar doi jucatori de acest profil in lot - Larie si Balasa.

Adversarele echipelor romanesti in Champions League si Europa League:

Viitorul - APOEL / Dudelange
FCSB - Viktoria Plzen
Craiova - AC Milan
Dinamo - Bilbao
Astra / Zira - Oleksandria

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies