CSU Craiova Costin Curelea Ovidiu Dananae Viorel Ferfelea Liga 1

Nu mai sunt bani in Banie! Curelea, Ferfelea si Dananae au refuzat diminuarea contractelor si au fost trimisi la echipa a doua

Conducerea clubului CSU Craiova le-a propus celor trei jucatori contracte cu 30% mai mici.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Februarie 2015, 18:41
Data actualizarii: Luni 02 Februarie 2015, 18:52

Pentru ca au refuzat sa semneze, Curelea, Ferfelea si Dananae nu au fost inclusi in lotul Craiovei pentru cantonamentul din Antalya si au fost trimisi sa se antreneze cu echipa a doua.

Conform DigiSport, cei trei au fost obligati sa accepte conditii de antrenament extrem de proaste, pe un teren mocirlos, iar apoi sa se schimbe intr-un vestiar insalubru, care nu este dotat nici macar cu apa calda.

Conform sursei citate, cei trei jucatori nu si-au mai primit salariile de trei luni, acesta fiind motivul pentru care au refuzat orice fel de negociere pentru a semna noi contracte.

Mircea Sandu incearca sa-l transfere pe Curelea

Reprofilat in meseria de impresar sportiv, fostul sef al Federatiei incearca sa ii gaseasca o echipa lui Costin Curelea.

Sandu l-a propus pe Curelea la Steaua, iar dupa ce a fost refuzat a mers sa discute cu antrenorul Petrolului, Mircea Rednic.

"Ramane de vazut ce va spune conducerea Petrolului. Eu cred ca daca va juca meci de meci, Curelea va reajunge si la echipa nationala", a declarat Mircea Sandu.

Modifică setările cookies