Il mai tii minte pe Valderrama? Vechiul prieten al nationalei Romaniei s-a intalnit cu James Rodriguez! Cum arata la 53 de ani

Il mai tii minte pe Valderrama? Vechiul prieten al nationalei Romaniei s-a intalnit cu James Rodriguez! Cum arata la 53 de ani

Carlos Valderrama a jucat la doua Mondiale impotriva Romaniei, in 1994 si 1996, pierzand de fiecare data, cu 3-1 respectiv 1-0.

Valderrama a aparut in cantonamentul lui Real Madrid, acolo unde s-a intalnit cu actualul superstar al nationalei Columbiei, James Rodriguez.

Acesta din urma a postat o poza pe Instagram, in care apare alaturi de vedeta Columbiei din urma cu 20 de ani. "Am primit vizita marelui numar 10. Idolul meu, omul pe care il admir", este mesajul lui James pentru Valderrama.

Carlos Valderrama nu s-a lasat nici el mai prejos cu laudele la adresa lui James, cel care a castigat recent Balonul de Aur pentru cel mai frumos gol, dupa reusita de la Mondialul de anul trecut, din Brazilia.

Valderrama are 111 selectii la nationala in cariera si 11 goluri, participand cu nationala Columbiei la trei mondiale, in 1990, 1994 si 1998, fiind capitanul nationalei la fiecare editie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies