"Nu l-am SAPAT pe Edi Iordanescu! Sunt minciuni!" Camora ATACA dupa schimbarea antrenorului! Ce le-a spus Iordanescu Jr dupa despartirea de la CFR

Unul dintre jucatorii reprezentativi ai celor de la CFR Cluj, Mario Camora a vorbit la plecarea catre Calarasi, acolo unde campioana joaca sambata contra celor de la Dunarea, despre situatia de la club. El a dezmintit categoric informatia publicata de Gazeta ca ar fi fost unul dintre jucatorii care s-au plans la conducerea clubului de Edi Iordanescu.

"O saptamana grea pentru noi dupa rezultatul cu Botosani, rezultatul cu Malmo, nu au fost cele pe care echipa si staff-ul le-am vrut. Avem deja un meci important maine, este important sa castigam sa avem un moral bun si sa mergem la Malmo sa obtinem un rezultat bun si sa ne calificam.

(Edi Iordanescu) ne-a scris un mesaj pe grupul pe care il avem noi. Ne-a spus: <<multumesc>>. Noi la fel, i-am multumit ca am castigat impreuna Supercupa si ca ii dorim multa bafta, e o persoana buna, un prieten bun si sa aiba o cariera frumoasa.

Am avut 7 antrenori la CFR, e a doua oara cand lucrez cu Conceicao, e adevarat, prima data cand am lucrat am castigat Cupa. Acum sper din nou sa ne ajute echipa, sa ridice moralul si sa castigam cat mai multe trofee. E presiune mare, nu numai pe Tony Conceicao ci pe toata echipa. Avem nevoie sa schimbam ceva dupa ultimele 2 rezultate si suntem optimisti.

Sunt de atata timp in fotbal, sa nu spuna cineva ca am fost noi impotriva lui Edi Iordanescu, sunt minciuni. Am dat tot pe teren si cu Malmo, nu a fost numai din cauza mea ca Edi Iordanescu a plecat. A fost decizia conducerii, nu a mea, eu aici sunt platit sa joc, dar sa fie clar ca nu am vorbit despre <<saparea>> lui Edi Iordanescu" a spus Mario Camora.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT