EXCLUSIV ”Nu este corect!”. Dorinel Munteanu intervine în ”scandalul licențelor”

Dorinel Munteanu mihai pintilii Superliga Mihai Pintilii
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 11:07
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 11:08

Dorinel Munteanu a fost întrebat în direct despre ”scandalul licențelor” din Superliga României.

Mihai Pintilii a fost criticat de mai multe voci din fotbalul românesc pentru că este ”dirijorul” echipei patronate de Gigi Becali, chiar dacă nu deține licență PRO și nu poate figura ca antrenor principal în prima ligă. În situația sa au mai fost, recent, și antrenori precum Ilie Poenaru sau Marius Croitoru.

Dorinel Munteanu: ”Nu este normal ca antrenorii fără licență să stea pe bancă”

„Nu este o noutate pentru noi, asta se întâmplă de 3-4 ani. Nu este normal ca jucătorii care nu au licență să stea pe bancă și să fie înlocuiți de antrenori care fac figurație, care câștigă doar salariul. 

Acest compromis nu este benefic fotbalului și nici nu este corect. Corect nu este ca acești antrenori să stea pe bancă și să antreneze dacă n-au calificativ”, a spus Dorinel Munteanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

Pintilii va trebui să-și asume eventualele înfrângeri ale echipei

„Domnule, eu nu sunt de acord cu Ionel Ganea, vizavi de treaba asta (n.r. - că Pintilii n-ar trebui să antreneze fără carnet de antrenor).

Voi ce credeți, că dacă face schimbările Gigi, știe ce se întâmplă la echipă, sunteți nebuni?

Pintilii, domnule (n.r. - va fi vinovat când FCSB va pierde), pentru că ei fac, tactica, ei fac tot antrenamentul în timpul săptămânii. Chintesența este în antrenamente, cum pregătești echipa în antrenamente”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA.

FCSB este pe locul trei în Superligă, cu 41 de puncte, la egalitate cu Rapid și la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj. În următoarea etapă, vicecampioana se va duela cu Farul, care ocupă locul doi cu 45 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!