Steaua Costel Galca Liga 1

"Nu e imbucurator pentru Becali sa vada echipa asa!" Prima reactie a lui Galca: de ce l-a pus pe Varela capitan si ce spune despre prelungirea din vara

STEAUA 0-1 PETROLUL | Galca a pierdut primul meci cu Becali la loja.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2015, 23:46
Data actualizarii: Vineri 10 Aprilie 2015, 09:32

"Am avut cateva ocazii de gol, nu am profitat de ele. V-am spus, poate daca marcam... altfel vorbeam in aceasta seara". Asa si-a inceput Galca discursul dupa infrangerea cu Petrolul. Gigi Becali a fost in tribune si nu a plecat fericit de la stadion. Patronul Stelei a refuzat sa vorbeasca. "Nu ma gandesc acum la prelungire", a spus Galca la conferinta de presa.

DE CE A FOST VARELA CAPITAN

Varela a fost numit capitan la Steaua pentru acest meci: "Varela este un jucator important pentru noi, e un lider in teren si de-asta am decis sa fie el capitan. Nu cred ca trebuie sa ne gandim la cei care nu au jucat. Cei care au intrat in teren au incercat, multi nu au meciuri in picioare, pe undeva e normal sa nu dea un randament foarte bun."

FANII L-AU INJURAT PE BOURCEANU

Bourceanu a fost unul dintre cei mai taxati jucatori din tribune. Fanii l-au huiduit si injurat. A fost primul meci pentru Bourceanu, dupa episodul in care "s-a dat lovit": "El are experienta mare, nu cred ca il afecteaza asta", a spus Galca la conferinta de presa.

"Stiti cum e publicul, are dreptate mereu. Sper ca urmatorul meci sa-l castigam. Daca pana acum multa lume spunea ca Steaua e campioana, acum nu mai putem spune acelasi lucru. Tg. Mures e la patru puncte. Sper sa castigam urmatoarele meciuri. Sper sa castigam si meciul direct. "

"CAMPIONATUL NU E CASTIGAT"

ASA s-a apropiat la 4 puncte de Steaua: "Nu sunt ingrijorat, dar campionatul nu e castigat pana cand nu e matematic. Nu cred ca meritau sa castige. Noi am avut mai multe ocazii decat ei. Nu am avut un joc stralucit. Nu e imbucurator pentru Gigi Becali sa vada echipa asa. La Giurgiu mergem sa castigam, speram sa-i avem pe toti pana la meciul urmator", a spus Galca la DigiSport.

Modifică setările cookies