Primul meci al Stelei cu Gigi Becali in loja din 2013. Ce a facut la final, dupa ce Petrolul a castigat cu un gol soc in min 90

Surpriza pe National Arena, la Steaua - Petrolul.

Din 2013, de la "omenia" Steaua - Viitorul, in care echipa lui Hagi a castigat cu 5-2 in Ghencea, Gigi Becali nu a mai fost la niciun meci al Stelei.

Eliberat in aceasta saptamana din inchisoare, dupa un an si o luna de arest, Gigi Becali a decis sa revina la primul sau meci al Stelei, cu Petrolul Ploiesti.

Dupa ce a intrat in arena, in momentul in care pe tabela de marcaj au aparut imagini cu el, cei aproximativ 1.500 de spectatori prezenti in tribune l-au aplaudat. Becali a reactionat salutand publicul.

"La fotbal bag bani si ma rog", au fost primele cuvinte ale lui Becali pe National Arena.

La finalul partidei, Gigi Becali s-a dus direct la masina sa si a refuzat sa vorbeasca cu presa (VIDEO)

"O sa ma mai vedeti la fotbal, bine. Dar sa mai apar eu in vreo emisiune TV, niciodata. O sa vedeti ca asa va fi. Planul meu este mantuire! Atat! Nu o sa mai fac la mine in fata casei circ! Sa nu vina nimeni la mine, ca nu mai dau nici macar un banut."

"A, o sa fac spitale, dau bani pentru asta. Toata averea mea e pentru temnite, spitale si biserici. Spun asta ca sa nu mai vina nimeni in fata casei mele. Un leut nu voi mai da”, a declarat Becali dupa eliberare.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies