Varela, capitan in premiera la Steaua: "Am ratat mult. Petrolul a ajuns o singura data la poarta" Ce le-a spus Galca jucatorilor

Varela, capitan in premiera la Steaua: "Am ratat mult. Petrolul a ajuns o singura data la poarta" Ce le-a spus Galca jucatorilor

Steaua 0-1 Petrolul / Varela a fost pentru prima data capitan la Steaua, dar seara s-a incheiat trist pentru fundasul ros-albastrilor. 

Varela crede ca Steaua a relansat lupta pentru titlu prin infrangerea de azi, dar e convins ca jocul campionilor va arata altfel cu Chipciu si Tanase si ceilalti jucatori care au lipsit azi.

"E o mare bucurie pentru mine sa fiu capitan. Am atacat, am avut ocazii si am ratat. Petrolul a ajuns odata la poarta si a dat gol. Suntem suparati pentru ca am avut posesie, am sutat la poarta, dar nu am dat gol.

Au intrat jucatori de valoare in teren, am avut posesie si ocazii, nu am pierdut din cauza absentelor. Daca erau Chipciu si Tanase, sunt jucatori de valoare, dar nu am ce sa zic despre absenta lor.

Cred ca domnul Becali e suparat, asa cum e toata lumea. Am ratat foarte mult, azi Petrolul a ajuns odata la poarta si a dat gol.

Antrenorul ne-a zis mai departe sa jucam si sa castigam pentru ca vine Targu Mures peste noi. Nu avem emotii, noi am relansat campionatul cu o greseala.

Noi trebuie sa castigam fiecare meci, suntem in fata, daca ne castigam meciurile suntem campioni.

Suporterii nu au venit pentru ca s-a jucat tarziu, la 9 jumate, ei sunt alaturi de noi acum", a declarat Varela.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies