FCU Craiova Dinamo Ion Oblemenco Liga 1 Superliga Nu a ținut prea mult liniștea de pe Oblemenco! Suporterii s-au luat la bătaie în pauză

Nu a ținut prea mult liniștea de pe Oblemenco! Suporterii s-au luat la bătaie în pauză 

FCU Craiova și Dinamo s-au întâlnit în a doua etapă din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 22:35
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 22:36

Se anunța dinaintea meciului spectacol în tribune și așa s-au întâmplat. 11 000 de oameni au mers pentru a-și susține echipele favorite, cu suporterii olteni în avantaj numeric. Startul meciului a fost tensionat, după ce fanii lui FCU au început să arunce cu torțe pe teren și au fost avertizați de către crainicul stadionului.

Tensiunea dintre cele două galerii s-a simțit dinaintea partidei, mai ales prin mesajele „înțepătoare” ale fanilor. Deși în momentul în care suporterii olteni au afișat două bannere pe care scria: „Bine ați venit! Știința suntem noi! / Respectul este important în orice război!”, iar fanii dinamoviști i-au aplaudat, situația a degenerat la pauză. 

  • Nu a ținut prea mult liniștea de pe Oblemenco! Suporterii s-au luat la bătaie în pauză

Conform surselor sport.ro, cele două galerii s-au luat la bătaie după fluierul de pauză al arbitrului. Suporterii lui Dinamo au părăsit zona lor și s-au încăierat cu oltenii, însă forțele de ordine au intervenit rapid și i-au trimis la locurile lor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!