Noul vechi antrenor. Leo Grozavu se intoarce la Botosani dupa demiterea cu scandal din septembrie 2015: si-a reziliat contractul cu Medias

FC Botosani Cristi Pustai Leo Grozavu Liga I Play Out Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2016, 08:31
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2016, 08:42

Botosaniul a castigat cu 6-1 meciul cu ACS Poli Timisoara si se afla la 3 puncte de locul care duce la baraj. Moldovenii au de astazi si un nou, desi vechi, antrenor: Leo Grozavu se intoarce la Botosani.

FC Botosani a reziliat contractul cu antrenorul Cristi Pustai dupa o serie de meciuri dezamagitoare. Antrenorul, care preluase echipa in octombrie 2015, dupa demiterea lui Leo Grozavu, a fost dat afara dupa trei meciuri consecutive fara victorie.

Initial, pentru inlocuirea lui Pustai s-a vehiculat numele lui Cristi Popovici, actualul antrenor al Bacaului, insa conducerea clubului a apelat pana la urma la un nume mai vechi.

Chiar antrenorul cu care echipa a inceput campionatul, Leo Grozavu, se va intoarce pe banca tehnica.

Grozavu si-a reziliat deja contractul cu Gaz Metan Medias si va semna in cursul zilei de astazi cu Botosani. In locul acestuia, la Medias va merge Cornel Talnar, anunta Dolce Sport.

In septembrie 2015, cand era demis de la Botosani, Grozavu era acuzat dur de voci din vestiar, dupa o serie de neintelegeri cu fotbalistii. Jucatorii s-au plans ca acesta ii injura in fel si chip la meciuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!