FCSB Gigi Becali Lucian Filip Superliga

Decizia luată de Becali, lăudată după meciul cu Sepsi: „Fără greșeală!”

FCSB a câștigat cu 1-0 meciul disputat, pe teren propriu, în fața celor de la Sepsi OSK și a încheiat sezonul regulat pe locul trei, cu 57 de puncte.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 09:07
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 09:13

La finalul partidei, Lucian Filip, preparatorul ficic al FCSB-ului care conduce acum echip de pe bancă după plecarea lui Leo Strizu și suspendarea lui Pinitilii, a ținut să-și felicite jucătorii din defensivă.

Fudașii centrali de la FCSB, lăudați după meciul cu Sepsi

Gigi Becali a luat decizia de a-i tilulariza pe Cristea și Dawa în centru apărării, iar Filip a notat la finalul confruntării de pe Arena Națională că cei doi au fost fără greșeală, în ciuda faptului că au fost aspru criticați amândoi în ultima vreme.

„Mă bucur că nu am luat gol, am demostrat că știm să ținem de rezultat, contrar discuțiilor. Ambii fundași centrali au jucat fără greșeală. Arătăm bine, mai ales că veneam după înfrângere.

Se anunță cel mai spectaculos play-off și sper ca fanii să vină la meciuri. Atuul nostru este jocul. Noi am pornit de pe 14 și acum arătăm foarte bine”, a spus Lucian Filip la finalul meciului cu Sepsi.

FCSB va începe playoff-ul cu 29 de puncte, beneficiind de rotunjire, iar în prima confruntare o va întâlni pe Universitatea Craiova, pe teren propriu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!