drepturi tv Superliga

Noua regula in drepturile TV: se schimba modul in care vor fi impartiti banii! Steaua, Astra si Petrolul vor sa vanda singure!

Adunarea Generala a Ligii a votat schimbarea sistemului competitional din Liga I, la 14 echipe, cu playoff / playout. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 14:05
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 15:02

Presedintele clubului Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat ca membrii Adunarii Generale a LPF au stabilit ca banii din drepturile TV sa fie impartiti cluburilor in mod egal in proportie de 30 la suta si dupa grila actuala restul de 70 la suta.

"Am stabilit ca 30 la suta din suma respectiva sa se imparta in cote egale, iar 70 la suta sa se imparta dupa grila care a fost folosita in sezonul care se incheie acum", a spus Anghelache.

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media valabil cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionista de Fotbal va incasa anual de la Intel Sky Broadcast suma neta de 27,5 milioane de euro pe sezon in cei cinci ani.

In cadrul Adunarii Generale de azi, Steaua, Astra, Dinamo si Petrolul si-au manifestat dorinta de a-si vinde singure drepturile TV pentru meciurile de pe teren propriu. (ProSport)

Modifică setările cookies