EXCLUSIV! Prima GIGAPANORAMA la un meci din Romania! Ai fost la Dinamo - Steaua? Ia-ti fotografia de la meci aici:

Dinamo Gicapanorama Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 13:50
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 14:10

PREMIERA! www.sport.ro va prezinta in exclusivitate prima GIGAPANORAMA realizata la un meci de fotbal din Romania! Si ce meci!

Dinamo - Steaua, returul semifinalei Cupei Romaniei din acest an, terminat cu scorul de 1-1 si cu o atmosfera si coregrafii extraordinare in tribune!

De ce GIGAPANORAMA?
Pentru ca nivelul detaliilor este incredibil. Tehnologia permite vizualizarea atat a planului general al stadionului, cat si apropierea prin zoom la nivelul fiecarui spectator din tribuna. Iar cea realizata pentru sport.ro la Dinamo - Steaua este una dintre cele mai mari realizate vreodata pe plan mondial la un eveniment sportiv.

Dar cel mai bine pentru a realiza cat de spectaculoasa este o GIGAPANORAMA este sa o explorezi.

Pentru o vizualizare optima:

- apasati mai intai butonul fullscreen din partea dreapta-sus (al treilea)
- apoi folositi mouse-ul pentru deplasare (click and drag - miscare sus, jos, stanga, dreapta / respectiv rotita pentru zoom in si out sau butoanele + si - din dreapta sus).

GIGAPANORAMA este realizata cu tehnologie speciala gigapan pentru www.sport.ro de catre Transilvanart, avand ca Nikon partener tehnic. Aplicatia finala este realizata din peste 400 de imagini independente, de 36,8 megapixeli fiecare. Are in total aproximativ 8,04 gigapixeli! Pentru fotografii s-a folosit un aparat Nikon D800 cu obiectiv AF-S Nikkor 70-200 mm f/2.8G ED, aparatura asigurata de nikonisti.ro.

Marea finala, Steaua - Astra - e vineri 21:00, IN DIRECT la PRO TV! PREGATESTE-TE!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!