"Normal ca am auzit de Chiriches, e fotbalist de nivel international!" Capitanul nationalei, laudat de un fost Balon de Aur! Ce a spus despre jucatorul lui Tottenham:

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 22:32

	"Normal ca am auzit de Chiriches, e fotbalist de nivel international!" Capitanul nationalei, laudat de un fost Balon de Aur! Ce a spus despre jucatorul lui Tottenham:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Balonul de Aur din 2006, Fabio Cannavaro, cel care a devenit in acel an campion mondial cu nationala Italiei, a vorbit despre fundasii care ii plac la ora actuala in fotbal. De asemenea, Cannavaro a dezvaluit ca a auzit lucruri frumoase despre Chiriches, fundasul lui Tottenham.

"Cred ca Thiago Silva e unul dintre cei mai buni aparatori din lume in acest moment. De asemenea, cred ca Sergio Ramos e extraordinar, atat la jocul defensiv, cat si la cel ofensiv la care contribuie destul de mult.

Cel mai bun fotbalist al nationalei Romaniei e un fundas. Stiu cine e Vlad Chiriches. E un fotbalist de nivel international. Are o mentalitate foarte buna si vom vedea valoarea lui adevarata pe termen lung. Asa e la fundasi, asa a fost si cand jucam eu" a spus Fabio Cannavaro intr-un interviu pentru Adevarul.

Fabio Cannavaro s-a retras in 2011, ultimul sau club fiind Al-Ahli din Emirate, actuala echipa a lui Cosmin Olaroiu. De-a lungul carierei, Cannavaro a jucat la echipe importante precum Napoli, Inter, Juventus si Real Madrid. In acest moment, el este antrenorul secund al lui Oli la Al-Ahli.

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies