"Noi suntem primii care ne vom inscrie!" Dupa ce a donat pentru DDB, familia Lucescu vrea sa se implice si mai mult la Dinamo

"Noi suntem primii care ne vom inscrie!" Dupa ce a donat pentru DDB, familia Lucescu vrea sa se implice si mai mult la Dinamo

Prin proiectul "Doar Dinamo Bucuresti", s-au strans pana acum peste 500.000 de euro din donatii. Doi dintre cei care au donat cate 1.948 de euro, devenind membri ai DDB Elite, sunt Razvan si Mircea Lucescu. Cei doi nu vor sa se opreasca aici. 

Unul dintre reprezentantii proiectului, Robert Thomas, a spus ca familia Lucescu vrea sa investeasca mai mult, inclusiv in stadionul "Stefan cel Mare". 

"Mircea Lucescu este deja implicat la Dinamo, din moment ce a facut acest pas. I-a adunat la masa pe oamenii care reprezinta acest proiect, a vrut sa vada despre ce este vorba. A intors pe toate partile fiecare parte a proiectului. Apoi, a cerut un timp de gandire. A studiat tot ce inseamna proiectul si tot ce-si propune el in viitor. S-a consultat cu Razvan Lucescu si amandoi au spus: «Ne implicam!». 

Exista varianta de a fi membru DDB Elite, unde cotizatia este de 1.948 de euro, dar amandoi au zic ca este putin. Familia Lucescu nu vrea sa se implice doar cu atat. Se implica cu numele, cu experienta, si au spus: «Baieti, faceti o categorie de membri ai programului DDB care sa doneze de 10 ori ceea ce inseamna DDB Elite. Noi suntem primii care ne vom inscrie in acea categorie»", a declarat Robert Thomas la GSP Live. 

Reamintim ca din categoria DDB Elite mai fac parte, printre altii, Cristi Borcea, Nicolae Stanciu, George Tucudean, Cosmin Moti, Dragos Grigore, Dorin Rotariu si Ionut Nedelcearu. Pe tricoul oficial de joc purtat de dinamovisti in urmatorul sezon vor aparea numele tuturor celor implicati in proiect.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 94.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies