Liga 1

„Poți să-l vinzi cu 3 milioane doar dacă păcălești pe cineva!” Florin Tănase, desființat de un cunoscut impresar

Florin Tănase pare blocat la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 12:08
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 12:19

Florin Tănase (27 ani) a fost cel mai bun marcator din sezonul trecut, cu cele 24 de goluri înscrise în Liga 1. Cu toate acestea, mijlocașul ofensiv nu a primit nicio ofertă concretă de a pleca de la FCSB. 

Iar în vară, pentru a-și accentua plecarea, și-a prelungit contractul și și-a scăzut clauza de reziliere de la 5 milioane de euro, la 3 milioane de euro. Însă, chiar și în aceste condiții, niciun club nu s-a arătat dispus să plătească suma stipulată pentru a-i „fura” golgheterul lui Gigi Becali. 

Iar Zvonko Milojkovic știe de ce atacantul FCSB-ului nu se transferă în străinătate. Impresarul sârb acuză modul în care Florin Tănase simulează în timpul meciului și consideră că acest comportanet îi blochează mutarea la un club cu pretenții. 

Milojkovic: „Tănase cade non-stop, la fiecare duel!”

„Florin Tănase, golgheterul vostru, are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro și nu o plătește nimeni! Nu e ciudat, Tănase cade non-stop, la fiecare duel! Poți să-l vinzi cu trei milioane, chiar cu mai mult, dacă păcălești pe careva. Dacă nu, n-ai cum să-l vinzi!”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru gsp

De-a lungul timpului, impresarul sârb a colaborat cu mai mulți jucători trecuți prin Liga 1, printre care Planic, Bozovic, Vranjkovic și Alexandru Crețu. 

Modifică setările cookies