"Nistor s-a incalzit bine la nationala!" Aroganta lui Rednic dupa ce Contra l-a uitat pe banca pe capitanul lui Dinamo

Contra l-a chemat de urgenta pe Nistor la nationala dupa accidentarile dinaintea dublei cu Suedia si Feroe.

Nu l-a folosit insa deloc pe capitanul lui Dinamo. Mircea Rednic e ironic pe marginea situatiei: "Nistor s-a incalzit bine inaintea meciului cu Hermannstadt, de maine!"

"Am vorbit cu Nistor, a fost o experienta pozitiva pentru el. Cred ca ar fi putut sa si joace. Dar, daca antrenorul a decis altceva, nu vreau sa comentez. Si-ar fi dorit sa joace, sunt sigur. Am inteles ca s-a incalzit bine la ultimul meci, asta e foarte bine inaintea partidei noastre de maine", a spus Rednic.

Antrenorul lui Dinamo il sfatuieste pe Contra sa schimbe sistemul pentru meciurile decisive cu Suedia si Norvegia.

"Avem 3 puncte normale, am fi putut sa avem mai multe, daca am fi abordat meciul cu Suedia de la inceput cum am facut-o in repriza a doua. Jucatorii au simtit pe pielea lor valoarea Suediei. Cred ca vom aborda altfel meciul retur. Ne trebuie un punct in Norvegia, trebuie sa batem Suedia. Fac o comparatie cu cele doua, si cred ca avem sanse. Important e sa gaseasca selectionerul formula ideala, sistemul. Putem sa jucam foarte bine 4-4-2. Cu Spania, nu! Dar cu Suedia si Norvegia - da! Trebuie sa si riscam. Cosmin o sa analizeze cu staff-ul, cu ceilalti, o sa ia o decizie buna
", a spus Rednic.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies