Mitrita, trimis in tribuna de Contra si AVERTIZAT! Singura conditie in care mai vine la nationala: "Nu sunt ranchiunos"

Alex Mitrita a fost titular in Suedia, iar la meciul cu Feroe a stat in tribuna. 

Mitrita a avut un debut excelent in SUA, la New York City FC, dar la nationala a dezamagit. Contra l-a schimbat in Suedia dupa 45 de minute, iar cu Feroe l-a scos din lot.

Selectionerul Cosmin Contra a marturisit la finalul partidei ca Mitrita a avut probleme fizice si i-a cerut ca la urmatorea convocare sa se prezinte mai bine.

"Mitrita a stat in tribuna astazi, e o chestie interna. E o chestiune interna si nu vreau sa zic mai mult. Nu am avut un schimb de replici, nu, in niciun caz. Dar a fost vorba de datele InStat si de ce am vazut in aceste zile. Eu nu sunt un antrenor ranchiunos, nu am fost niciodata. Daca Mitrita va juca bine la echipa de club si va veni cu parametri fizici mai buni decat acum, sigur ca va reveni la nationala", a spus Contra pentru PROTV. 

 

"Mitrita nu s-a adaptat la fusul orar"

Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, crede ca Mitrita nu s-a adaptat la fusul orar din Europa.

"Mitrita n-a reusit sa se adapteze la fusul orar. Asta sper sa fie cauza absentei din lot. Imi doresc ca el sa nu se fi adaptat la fusul orar, in niciun caz nu e vorba de valoare. Inainte de meciul cu Suedia, toata lumea il vedea pe Mitrita un jucator care poate face oricand diferenta. Totusi, nu trebuie ingropat!

Trebuie stimulat in continuare, dar Contra va gestiona asta. Nu e treaba mea sa comentez deciziile lui Contra. Ca fost antrenor de fotbal, aprob orice decizie a unui antrenor care conduce un grup”, a spus Mihai Stoichita, la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies