fcsb - chindia FCSB Nicolae Dica Superliga Superliga

Nicolae Dică, memorabil la adresa fanilor FCSB-ului: „Mă bucur că au făcut asta! Am trăit exact ca la Middlesbrough”

FCSB s-a duelat în etapa a cincea cu Chindia Târgoviște, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 11:41
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 11:38

Într-o primă repriză care a fost ca un coșmar pentru "roș-albaștrii", moment în care Chindia se aventurase pe tabelă cu două goluri în inferioritate numerică, FCSB și-a revenit complet în partea a doua a meciului, când a întors scorul.

Nicolae Dică, antrenorul grupării din Berceni, a spus la conferința de presă de după meci că s-a bucurat enorm de prezența fanilor, care au făcut spectacol în tribune și au încurajat echipa cu cântece și strigăte.

Nicolae Dică: „Am trăit meciul ca la Middlesbrough”

„Chiar vreau să mulţumesc publicului şi celor care au fost la stadion pentru că la 2-0 pentru adversar ei ne-au încurajat pe această ploaie şi datorită lor am reuşit să întoarcem rezultatul. 

Asta înseamnă să încurajezi echipa, când nu merge avem nevoie de suporteri, ei au făcut-o şi în seara asta. Ne bucurăm ca am reuşit să câştigăm meciul şi să le facem o bucurie în seara asta. 

Am trăit la meciul ăsta ce am trăit în Anglia, la Middlesbrough, când conduceam şi cântau suporterii în tribună! Mă bucur că suporterii noştri au făcut lucrul acesta pentru noi.”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică, după meci.

FCSB - Chindia Târgoviște 3-2

În prima parte a jocului, defensiva FCSB-ului a arătat dezastruos. Chindia, în inferioritate numerică din cauza cartonașului roșu pe care căpitanul Neguț l-a văzut în minutului șapte, a înscris de două ori în poarta lui Târnovanu: în minutul 22 prin Doru Popadiuc și în minutul 28 prin Daniel Popa.

"Roș-albaștrii" au venit de la vestiar mult mai determinați. FCSB a intrat excelent în a doua repriză și a reușit să înscrie trei goluri extrem de rapid. Andrei Cordea a realizat "dubla" (49', 55'), iar Joonas Tamm a blocat tabela în minutul 58.

Modifică setările cookies