"Deian, ia-ți prietena și du-te undeva!" Ce s-a întâmplat când Rednic l-a chemat în birou pe Sorescu

Mircea Rednic Deian Sorescu Dinamo Superliga Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 14:30
Data actualizarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 14:59

Conflict fără sfârșit între Mircea Rednic și Deian Sorescu. 

Dinamo o întâlneşte pe CFR Cluj, duminică, pe Stadionul Dinamo, de la ora 18:30, într-un meci din etapa a 15-a, ultima a turului Ligii 1.

Situația plină de frământări de la Dinamo continuă. Mircea Rednic nu a schimbat nimic în bine de când a trecut pe banca trupei din Ștefan cel Mare și găsește vinovați meci de meci. 

  • Deian Sorescu

Unul dintre aceștia este timișoreanul Deian Sorescu, pe care l-a pus la punct de câteva ori, iar relația dintre antrenor și internaționalul român pare că nu se poate îmbunătăți.

Înaintea partidei cu CFR Cluj, Rednic a povestit ce discuție a avut cu Sorescu, pe care, susține el, nu l-ar fi trimis la echipa a doua, ci doar într-o minivacanță.

„Nu a fost nicio discuție bărbătească, cum s-a zis, nu poți avea o discuție bărbătească cu unul care ține capul în pământ și a venit doar și și-a cerut scuze. Atât! Și față de mine, și de jucători. L-am chemat în birou după meciul cu Sepsi și i-am zis: ‘Deian, nu e OK cum ești. Nu-mi place atitudinea ta nici de la meci, nici de la antrenament’.

Atât i-am zis: 'Cel mai bine ar fi să-ți iei 2-3 zile, chiar o saptămână! Ia-ți prietena și du-te undeva! La mare, la munte, la Istanbul, du-te undeva, du-te, ca să mai uiți de fotbal. Nu e o pedeapsă!'. 

El a zis da, dar a doua zi a venit la antrenament. Eu am discutat frumos cu el. L-am mai chemat apoi încă o dată: ‘Nu o lua ca o pedeapsă’. Am 36 de jucători, dar nu a fost la echipa a doua. Asta a fost tot”, a declarat Mircea Rednic, sâmbătă, în timpul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!