Nicolae Badea "confirma" revenirea in Liga 1! :) Echipa care va lupta la cupele europene in sezonul viitor. Conditia pusa sa investeasca acolo

Nicolae Badea "confirma" revenirea in Liga 1! :) Echipa care va lupta la cupele europene in sezonul viitor. Conditia pusa sa investeasca acolo

► Gold Simona, ce-ar fi sa castigi Indian Wells? Vineri la 22:00, megameciul e LIVE in BLOG, lasa AICI mesajul tau!

Fostul actionar al lui Dinamo, Nicolae Badea, se pregateste sa revina in Liga 1! Anuntul a fost facut in urma cu cateva zile pe site-ul lui Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF. Badea a confirmat faptul ca e tentat sa mearga la Concordia, el avand deja primele discutii cu primarul Mircea Minea.

"Merg la Chiajna, insa numai impreuna cu Mitica Dragomir" le-a spus ironic Badea celor de la Prosport.

Totusi, daca ar ajunge la Concordia, Badea ar putea sa faca mai mult decat sa investeasca - el detine 3 grupe de juniori de la Dinamo si investeste la alte 3 scoli de fotbal. Astfel, cei mai talentati pusti ar putea sa ajunga la Concordia.

Conditiile de la Chiajna au fost laudate si de noul antrenor al echipei, Marius Sumudica: "Vreau sa va spun ca am ramas profund incantat de tot ceea ce inseamna conditii, infrastructura si ceea ce inseamna conditii de pregatire. Sunt niste conditii extraordinare, ce a putut sa faca omul asta (n.r. primarul Mircea Minea) acolo este ceva incredibil, vreo 6-7 terenuri de antrenament, toate conditiile de recuperare, doua hoteluri, deci conditii extraordinare din toate punctele de vedere" a declarat Marius Sumudica la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies