Nicolae Badea, fostul SEF al lui Dinamo, gata sa investeasca la o alta echipa! Ionut Negoita trebuie sa ii achite 1 milion de euro

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

"Fostul sef al lui Dinamo nu poate sta departe de fotbal, desi la plecarea din Stefan cel Mare lasa impresia ca ar fi destul de dezamagit de anii petrecuti in fenomen", asa isi incepe Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, dezvaluirea cu adevarat neasteptata, acesta spunand astazi pe blogul sau ca fostul actionar dinamovist e gata sa investeasca bani la Concordia Chiajna.

Potrivit fostului presedinte al LPF, Nicolae Badea a avut deja mai multe intrevederi cu primarul si presedintele Chiajnei, Mircea Minea, inspectand si stadionul din apropierea Bucurestiului.

Primele planuri ale lui Badea sunt legate de deschiderea unui centru comercial langa Chiajna, a unui restaurant din lantul de fast-food pe care il detine, dar si de o posibila revenire in fotbal.

De asemenea, spune Dumitru Dragomir pe blogul sau, Badea s-ar fi inteles si pentru preluarea unui teren de fotbal din Onesti, oras ramas fara echipa in prima liga in urma cu mai bine de un deceniu, acesta dorind sa organizeze un centru de copii si juniori.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies