Sebastian Mladen AS Roma Farul Constanta Gica Popescu Panetolikos Superliga

OFICIAL Nepotul lui Gică Popescu s-a transferat în prima ligă din Grecia: ”Este aici!”

Sebastian Mladen, fundaș polivalent în vârstă de 30 de ani, a semnat cu Panetolikos un contract pe două sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 10:52
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 10:52

UPDATE Panetolikos a anunțat transferul lui Sebastian Mladen de la Farul Constanța: ”Sebastian Mladen este aici! Bine ai venit!”, au scris grecii pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Știrea inițială

SDNA anunță că Sebastian Mladen, fundașul de 30 de ani de la Farul Constanța, urmează să se transfere la Panetolikos, în prima ligă din Grecia.

”Luni a jucat ultimul meci pentru Farul, în deplasarea de la Botoșani, ceea ce înseamnă că este gata să debuteze pentru noua echipă. Panetolikos a ajuns la un acord cu fundașul central în vârstă de 31 de ani (n.r. - îi va împlini abia în luna decembrie), care este așteptat să semneze astăzi un contract pe două sezoane”, a precizat SDNA.

Sebastian Mladen și-a făcut junioratul la Școala de Fotbal ”Gică Popescu” și AS Roma

Mladen, care este nepotul lui Gică Popescu, președintele Farului, poate evolua în defensivă atât în centru, cât și pe partea dreaptă, și și-a făcut junioratul la școala de fotbal a unchiului său, de unde a plecat la AS Roma, unde însă nu a prins vreun meci la prima echipă.

El este legitimat la Farul (fosta Viitorul) din ianuarie 2017, dar a mai jucat la Constanța în sezonul 2012-2013, sub formă de împrumut de la AS Roma.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies