Negoita anunta o noua REVOLUTIE la Dinamo: "Multescu ramane, vor pleca jucatorii!" Planul pentru RETUR:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 10:36

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

"Din punct de vedere al punctelor nu stam deloc bine, stam prost in clasament. Din punct de vedere al jocului aratam din ce in ce mai bine. Mai este foarte mult de lucru, dar este un parcurs firesc, suntem in reconstructie.

In meciul cu Pandurii am deschis scorul, dar acea eliminare ne-a dat planurile peste cap. Jocul din prima repriza a fost foarte bun, asa va fi jocul lui Dinamo in viitor. Este greu sa integrezi in lot 2-3 jucatori, dar 12?", a declarat Negoita la Sport.ro.

Patronul lui Dinamo anunta din nou ca postul lui Multescu nu e amenintat si ca din iarna pot pleca mai multi jucatori care nu dau randament. "Domnul Multescu isi face treaba. In orice colaborea mai exista discutii. Am avut sanse mari sa castigam meciul cu Pandurii, asta e, mergem mai departe. Trebuie sa jucam cat mai des cum am jucat in prima repriza de la Targu Jiu. Acest lot este luat sa se faca o echipa cat mai buna. Evaluarea jucatorilor se face in continuare. Daca se ajunge la concluzia ca unii jucatori nu sunt de Dinamo, vor fi inlocuiti in iarna. Mi-as dori insa ca toti sa confirme.

Nu numai eu sunt de parere ca avem jucatori de perspectiva, care vor deveni jucatori de baza la Dinamo. Suntem la zi cu salariile la club, nu intru in detalii despre sume, nici salarii, nici datorii.

Deocamdata nu se pune problema inlocuirii domnului Multescu. Nu am vorbit cu Miriuta, nici cu Ciobotariu. Ne trebuiesc cateva victorii, apoi vom intra in acel target pe care ni l-am propus", a mai spus Ionut Negoita la Sport.ro.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT