"Sunt stelist, dar acceptam oferta lui Dinamo!" Bijuteria de 6 mil a lui Becali era gata de o tradare ISTORICA! Ce a blocat transferul

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 07:50
"Sunt stelist, dar acceptam oferta lui Dinamo!" Bijuteria de 6 mil a lui Becali era gata de o tradare ISTORICA! Ce a blocat transferul
►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Stelistii abia asteapta sa-l vada inapoi pe teren dupa o perioada de cosmar. E unul dintre cei mai importanti oameni in viziunea lui Reghe, iar suporterii numara zilele pana ii vor striga din nou numele la prezentarea echipelor.

Alex Chipciu e pe ultima suta de metri cu recuperarea dupa ruptura de tibie suferita la derby-ul cu Dinamo din mai. Numele rivalei nu-i provoaca amintiril prea placute. Asta desi a fost la un pas de a semna un contract in Stefan cel Mare inainte ca oferta Stelei sa vina!

Chipciu explica de ce ar fi acceptat sa mearga la Dinamo in ciuda faptului ca e suporter stelist si dezvaluie ca numai oferta insuficienta a 'cainilor' a facut Brasovul sa blocheze negocierile in favoarea Stelei.

"Sporting Pitesti, clubul care avea procende din transferul meu, fusese cumparat de Nicolae Badea. Am vorbit cu cei de la Brasov, unde eram atunci, mi-au zis de oferta de la Dinamo, dar cluburile nu s-au inteles la bani. As fi acceptat oferta lui Dinamo. Doar in anumite conditii, dar o acceptam. Nu mai conta faptul ca sunt stelist, ma duceam la Dinamo daca era singura oferta si cluburile se intelegeau. Asta chiar daca sunt stelist de cand eram copil. Era vorba de cariera mea, iar Steaua nu se vedea la orizont in acel moment!", a spus Chipciu pentru Fanatik.

6 milioane de euro e pretul cerut de Becali pentru Chipciu inainte de accidentarea mijlocasului ofensiv

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT