Nedumerire după barajul Dinamo - Csikszereda: "Nu înțeleg această bucurie!"

Dinamo Csikszereda Vasile Miriuta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 22:14
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 22:14
Dinamo a câștigat manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în Liga 1 contra celor de la FK Csikszereda, scor 2-0.

Dinamo, susținută de peste 31.000 de fani pe Arena Națională, a câștigat grație dublei reușite de Dennis Politic. Atacantul "câinilor" a înscris în minutele 46 și 73, iar bucureștenii sunt mari favoriți pentru rămânerea în Liga 1.  

Vasile Miriuță nu înțelege bucuria de la Dinamo de după victoria cu Csikszereda

Imediat după meci, numeroși suporteri ai lui Dinamo au intrat pe teren, iar jucătorii au sărbătorit alături de fani victoria contra celor de la Csikszereda.  

Prezent în studio la Prima Sport, Vasile Miriuță, fost antrenor la Dinamo, spune că nu înțelege de ce bucuria este atât de mare în tabăra "câinilor", având în vedere că urmează și un retur, la Miercurea Ciuc.

De asemenea, Miriuță subliniază lipsa de curaj a divizionarei secunde, care a avut câteva ocazii de a marca, însă s-as precipitat în fața porții lui Golubovic.

"Mai e o partidă de jucat, nu înțeleg această bucurie. Fără să iau meritele lui Dinamo, au jucat azi cu o echipă care în ultimele jocuri din play-off nu prea a bătut pe nimeni. Am văzut niște băieți la Csikszereda având niște situații de a marca și parcă s-au panicat. 'Hopa, putem avea și noi ocazii?!'.

Dacă aveau mai mult curaj... Dinamo era în degringoladă în apărare, dar n-au știut băieții de la Csikszereda să profite, din păcate. Atât pot! D-aia au și fost în divizia B pe locul 6. Dacă erau mai buni, puteau să promoveze direct.

Înaintea meciului mă gândeam la 2-0, 3-0. Sunt la Dinamo jucători cu mulți ani în Liga 1. La Csikszereda atât se poate, ăsta e nivelul lor", a spus Vasile Miriuță.

Returul dintre Csikszereda și Dinamo se va juca la Miercurea Ciuc, luni, 27 mai, de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!