Otelul Galati FCSB Superliga

EXCLUSIV Nebunie înainte de Oțelul - FCSB! Biletele au ”dispărut” peste noapte: ”De luni nu mai sunt” 

Oțelul Galați – FCSB este unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 3-a din SuperLiga României, care va avea loc sâmbătă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 21:59
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 22:03

Oțelul umplea stadionul de la Galați încă din Liga 3, iar același detaliu se va întâmpla și cu FCSB, biletele fiind epuizate vineri dimineață, cu mai bine de 24 de ore înaintea orei de start a partidei, 21:30. Cristi Munteanu, managerul general al nou-promovatei, a confirmat pentru Sport.ro că toate tichetele au fost vândute.

În plus, este și o lovitură financiară pentru Oțelul, care se va alege cu o sumă importantă de bani de pe urma partidei. Arena din Galați dispune de o capacitate de 13.500 de locuri, dar din care trebuie scăzute și zonele tampon.

Biletele în zonele ”bune” ale stadionului s-au dat de luni 

Pe lângă acest detaliu, biletele din zonele ”bune” ale stadionului s-au dat încă de luni, 24 iulie, cu aproape o săptămână înainte de partida de la Galați.

”E sold-out! Bilete nu mai sunt, azi s-au dat ultimele bilete la peluze. În celelalte zone ale stadionului, biletele au fost terminate de luni. Atmosfera la echipă e bună, suntem încrezători. Am făcut un rezultat bun la Craiova, pozitiv, nu avem motive să ne temem.

Dorinel a pregătit meciul, el știe ce va face, el simte echipa, pe băieți. El e cel care știe ce are de făcut”, a declarat Cristi Munteanu pentru Sport.ro.

Meciul Oțelul– FCSB va fi arbitrat la centru de Iulian Dima, conform anunțului Comisiei Centrale a Arbitrilor. Presa a scris de-a lungul ultimilor ani că Dima este rudă cu Marius Ianuli, nelipsitul oficial de la FCSB care este omul de încredere al lui Gigi Becali la echipă: mai exact, ”Mache” este văr cu soția lui Iulian Dima.

Iulian Dima va arbitra Oțelul - FCSB

Același Dima a fost în prim-plan în urmă cu mai multe sezoane, când a arbitrat tot un Oțelul Galați - FCSB (pe atunci Steaua), încheiat 1-1. Atunci, gălățenii au acuzat un penalty neacordat după mai multe hențuri în careuri ale oaspeților, au solicitat cartonaș roșu pentru Mihai Pintilii după o intrare dură și au susținut că arbitrul nu trebuia să dea lovitura liberă din care FCSB a deschis scorul la Galați.

În plus, pe finalul acelei partide, Dima s-a răzgândit după ce inițial acordase un penalty pentru Oțelul!

La acel moment, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu recunoștea o parte dintre erorile lui Dima din meciul de la Galați și evidenția o serie de greșeli făcute în favoarea Stelei la televiziunea Digi Sport:

”În prima repriză mi s-a părut şi mie că s-a arbitrat într-o singură direcţie. Nu trebuia delegat niciodată Dima la acest meci, eu îl cunosc”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!