Gigi Becali FCSB Otelul Galati Superliga Gigi Becali

Lovitură în plex primită de Becali! Ce spunea despre arbitrul delegat la meciul Oțelul - FCSB

FCSB va juca un meci important împotriva echipei Oțelul Galați în etapa a treia a SuperLigii României, sâmbătă, 29 iulie, la ora 21:30. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 18:47
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 18:50

Decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) de a-l delega pe Iulian Dima (44 de ani) ca arbitru principal a încins spiritele înaintea meciului.

Iulian Dima va fi asistat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Florin Pucheanu, în timp ce arbitru VAR va fi Horia Mladinovici, iar arbitru AVAR va fi Bogdan Gheorghe.

Dima este o figură cunoscută în fotbalul românesc și are o istorie ce-l leagă cumva de clubul FCSB. Cu toate acestea, zvonurile cu privire la o presupusă legătură de rudenie între el și patronul FCSB-ului, Gigi Becali, au fost infirmate în trecut.

Mai mult, la începutul anului 2020, Gigi Becali a cerut public ca Iulian Dima să nu mai fie delegat la niciun meci al echipei sale.

„Dincolo de evoluția jucătorilor noștri, foarte slabă, noi am avut 11 metri. Dacă o boxează, ce mai discutăm atât? Eu nici nu-l vreau pe Dima, ăsta. Nici nu-l cunosc. El, din cauza asta, arbitrează împotriva noastră, ca să nu mai zică lumea că ar exista nu știu ce relație.

Să nu ni-l mai dea pe Dima! Nu-l mai vreau la meciurile FCSB-ului. S-a spus că nu știu ce grad de rudenie ar avea el cu mine. Doamne Ferește! N-am niciun grad de rudenie cu el, nici nu-l cunosc.

Știu că e machidon și l-am văzut pe la înmormântări, dar nu am treabă cu el. Dacă-l dai pe Dima la meciurile FCSB-ului, îi e frică”, spunea Gigi Becali.

Nici Oțelul Galați nu-l vrea pe Dima

Dima a fost în prim-plan în urmă cu mai multe sezoane, când a arbitrat tot un Oțelul Galați - FCSB (pe atunci Steaua), încheiat 1-1.

Atunci, gălățenii au acuzat un penalty neacordat după mai multe hențuri în careuri ale oaspeților, au solicitat cartonaș roșu pentru Mihai Pintilii după o intrare dură și au susținut că arbitrul nu trebuia să dea lovitura liberă din care Steaua/FCSB a deschis scorul la Galați - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!