FCSB Claudiu Keseru FC Arges Liga 1

FOTO N-a primit acordul în minutul 68! Keșeru s-a încălzit să intre pe teren, dar a fost trimis înapoi pe banca de rezerve

Claudiu Keșeru a intrat în dizgrația patronului de la FCSB, iar la câteva meciuri nici măcar nu a mai prins lotul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Martie 2022, 22:43
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 09:22

Pentru ultimele partide din sezonul regulat, atacantul a fost chemat la echipă, însă a rămas pe banca de rezervă.

Așa s-a întâmplat și în meciul cu FC Argeș, pierdut cu 0-1. Jucătorul a început încălzirea în jurul minutul 60, pregătindu-se să fie introdus pe teren, însă în minutul 68 a trecut la loc pe banca de rezerve, în locul său fiind trimis la joc Burlacu.

11 minute mai târziu, Claudiu Keșeru a fost introdus pe teren de către Toni Petrea, însă timpul a fost mult prea scurt pentru a mai putea întoarce soarta meciului.

Ce a declarat Gigi Becali despre Claudiu Keșeru 

"Nu l-am scos din lot din cauza declarațiilor. Am vorbit cu el și i-am zis să-mi spună. Eu sunt mulțumit de tine, am câștigat bani după tine, sunt mulțumit de serviciile tale. Tu ai făcut tot cu mine milioanele alea. Ești mulțumit?. 'Da'. Ce vrei tu acum? Îți dau salariu lună de lună? Ți-am dat bani la semnătură? Vrei să joci titular? Nu se poate să joci titular. 

Am și specificat că scap de salariul lui, nu de el. Dacă uiți noțiunea sutelor de mii ajungi în faliment. Eu știu noțiunea și la 10.000 de euro. Nu sunt zgârcit, dar știu ce înseamnă 10.000 de euro. 

Părerea mea că nu o să mai poți 2-3 ani. Poți la Târgoviște, dar nu la noi. Te-am înjurat vreodată? Nu ți-am dat banii. Că 'Nea Gigi, vrea să joc, că am milioane de euro în cont'. 

Eu vreau să joace Ianis, mă, că vreau să iau bani pe el. Dacă aveam 6 puncte avans puteam să joc cu tine, dar eu nu sunt sigur de campionat. Deci, eu trebuie să merg pe pista doi: jucători de vânzare. Nu e atât de ușor la fotbal.", a declarat Gigi Becali, la DigiSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies